Hagyományőrző Íjász Egyesület

Hagyományőrző Íjász Egyesület

Csetényi Hagyományőrző Íjászegyesület

Egyesületünk 2011-ben alakult, elsődleges célunk az egyesületi tagok által űzött szabadidő sportok bemutatása, népszerűsítése, s ezeken keresztül a természeti és környezeti értékek megismerése, védelme. Célja még az egészséges életre való nevelés, a környezettel harmonizáló aktív életmód kialakítása, népszerűsítése, közösségformáló, ismeretterjesztő rendezvények szervezése, lebonyolítása.

Feladata az egyesületi tagok számára rendszeres klubok szervezése, táborok, túrák, versenyek szervezése, lebonyolítása. Gyermek- és ifjúságvédelmi programok szervezése, egyéb szervezetek hasonló rendezvényein való részvétel. Környezet- és természetvédelmi programokban való aktív közreműködés, azok szervezése. Feladata még az utánpótlás bitosítása, az íjászat területén meglévő hagyományok megőrzése, továbbadása, és a tagok sporteszközökhöz jutásának elősegítése.

Elérhetőség

Varga József

8417 Csetény, Petőfi S. u. 36.

E-mail: ijaszcseteny@gmail.com

Facebook: https://www.facebook.com/csetenyihagyomanyorzo.ijaszegyesulet

Pályázati támogatások

Magyar Falu Program Falusi Civil Alap támogatásai

Magyar Falu Program Falusi Civil Alap pályázat – FCA-KP-1-2021/3-001630

A Csetényi Hagyományőrző Íjászegyesület 2021-ben a Magyar Falu Program Falusi Civil Alap keretében „civil közösségi tevékenységek és feltételeinek támogatása” című programban pályázott és 550 000 Ft vissza nem térítendő támogatást nyert el. A támogatási összegből a működtetéshez szükséges eszközöket fog beszerezni egyesületünk.

Megszakítás