Csetény Község Önkormányzata ASP központhoz való csatlakozása

Csetény Község Önkormányzata ASP központhoz való csatlakozása

Csetény Község Önkormányzata sikerrel pályázott a KÖFOP-1.2.1-VEKOP-16 – Csatlakoztatási konstrukció az önkormányzati ASP rendszer országos kiterjesztéséhez kódszámú CSETÉNY KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZATA ASP KÖZPONTHOZ VALÓ CSATLAKOZÁSA című projekt támogatására.
A 5.127.000.- Ft, 100%-os támogatású vissza nem térítendő támogatást elnyert projekt a Széchenyi 2020 Közigazgatás– és Közszolgáltatás- Fejlesztési Operatív Program keretén belül valósul meg.
A Csetényi Közös Önkormányzati Hivatal dolgozói látják el a két község önkormányzati – hivatali – lakossági ügyeinek intézését. Az ügyintézés magasabb színvonalának és a lakosság számára sokoldalúbb szolgáltatások eléréséhez a következőket valósítjuk meg:  7 db korszerű munkaállomást alakítunk ki 1-1 darab asztali személyi számítógéppel, kártyaolvasóval. Külső szakemberek bevonásával kívánjuk megoldani a gépek rendszerbe állítását, az adatmigrációt, a rendszer élesítését és az egyéb, magasabb szintű informatikai ismereteket kívánó feladatokat. A projekt során elvégezzük IT biztonsági szabályzat, az iratkezelési szabályzat, a helyi esélyegyenlőségi program aktualizálását. Az infokommunikációs akadálymentesítést a projekt megvalósításakor elvégezzük. A program megvalósítása során az ügyvitel szervezési feladatok során duplex nyomtatókkal és az elektronikus dokumentumok számának növelésével csökkentjük a papírfelhasználást.
A projekt megvalósításának kezdete 2016.09.19., tervezett fizikai befejezése pedig 2018.06.30..
 


Megszakítás