Lakossági felmérés-Munkavállalói kérdőív

Tisztelt Munkavállaló!

Csetény Község Önkormányzata2017-ben már kérte a segítségét abban, hogy a térség munkavállalóinak a munkáltatókkal szemben támasztott igényeit felmérjük, munkahely teremtés céljából. A sikeres felmérés eredményeként megfelelő kínálatot tudtunk állítani az akkori piaci igények elé, így 2018 nyarán elindította a termelést Csetényben a Balluff-Elektronika Kft, mely azóta is töretlen sikerrel biztosít munkahelyeket.

Az elmúlt években a világpiaci tényezők jelentős mértékben megváltoztak, átalakultak, folyamatosan változnak, mind a kereslet, mind a kínálat igényeit más-más perspektívák és kihívások elé állítva. Az újabb kihívások nyomán újabb lehetőségek nyílnak meg településünkön.

Egy nemzetközi érdekeltségű, a térségben már ismert nagyvállalat további 100 fő foglalkoztatását tervezi megvalósítani és lehetséges opcióként Csetény is szóba került, ezért a pályázatunk elkészítéséhez szeretnénk felmérést készíteni.

Bízva a jövőbeli újabb sikeres együttműködésben ismét arra kérem, mondja el mi az, ami Önnek a legfontosabb, amikor munkahelyet választ, munkahelyet vált.

A válaszadás természetesen anonim.

A kérdőív visszaküldési határideje 2022.06.07. kedd.

A kérdőívek kitöltését ezúton is tisztelettel köszönöm!

          Nagy Attila

                  polgármester

8417 Csetény, Rákóczi utca 30.

Telefon: 06-88-485-014

E-mail: onkormanyzat@csaladsegito

A kérdőív az alábbi linken érhető el!

https://www.survio.com/survey/d/J9A5B4E8A9N6Q1T3E

Megosztás, továbbküldés, nyomtatás

Share on facebook
Facebook
Share on email
E-mail
Share on print
Nyomtatás
Skip to content