Nemzeti Együttműködési Alap nyertes pályázatok

A Nemzeti Együttműködési Alap tavaly ősszel pályázatot írt ki Civil szervezetek működésének biztosítására vagy szakmai programjának megvalósítására és működésének biztosítására.
Csetény Községből 3 civil szervezet nyert támogatást a kiírt pályázatokon, 2,15 millió Ft értékben.
A Lövészklub Csetény 300 ezer Ft, a Lélektől Lélekig Csetényi Egyházsegítő Alapítvány 1 500 ezer Ft, és a Bujka Kulturális Egyesület 350 ezer Ft támogatást nyert eszközbeszerzésre és szakmai program megvalósításra.
A Lövészklub Csetény a pályázati összeget irodaszerekre, légpisztolyra és fegyvertartó szekrényre használja fel. A Lélektől Lélekig Csetényi Egyházsegítő Alapítvány a pályázaton elnyert összegből nyári ifjúsági tábort szervez. A Bujka Kulturális Egyesület pedig arculati elemek elkészítésére, oktatói díjra, népviseletre és honlap készítésre szeretné felhasználni a támogatást.
A folyamatos fejlesztések is támogatások is mutatják, hogy civil szervezeteink is fejlődnek és előre lépnek. Érdemes meglátogatni pandémia után összejöveteleiket, foglalkozásukat, hogy ha kedvet kapunk hozzá, akkor csatlakozzunk. Bíztatunk mindenkit, hogy vegyenek részt aktívan településünkön működő civil szervezetek működésében!
Sudár Dóra

Megosztás, továbbküldés, nyomtatás

Share on facebook
Facebook
Share on email
E-mail
Share on print
Nyomtatás
Skip to content