Család- és Gyermekjóléti Szolgálat

Család- és Gyermekjóléti Szolgálat Csetényben és Szápáron
 

 Beszámoló a Család- és Gyermekjóléti Szolgálat 2016. évi munkájáról >>

Kedves Csetényi Lakosok!

Ezúton szeretnék bemutatkozni Önöknek/Nektek. Barcza László vagyok, 2016 januárjától Csetény és Szápár településeken látok el családgondozói feladatokat a Család- és Gyermekjóléti Szolgálat keretein belül.
Mit is jelent az, hogy családgondozó vagyok?
Segítséget nyújtok a családok számára annak érdekében, hogy meg tudják előzni azokat a helyzeteket, melyek nehézséget okozhatnak az életükben, illetve abban, hogy a már jelen levő probléma minél hamarabb megoldódjon, és túl tudjanak lendülni rajta. Az intézmény, valamint a rendelkezésre álló lehetőségek teljes kihasználásával járulok hozzá ahhoz, hogy a gyermekek családjukban történő nevelkedése és egészséges fejlődése biztosítva legyen. A hivatalos ügyek intézésében, adatlapok kitöltésében is tudok segíteni. Feladataim közé tartozik nem csupán a családok, de egyének és közösségek támogatása is problémáik megoldásában.
Most pedig néhány mondatban magamról: 25 éves vagyok, szociális munkás szakon végeztem Veszprémben, az Érseki Hittudományi Főiskolán 2015 februárjában. Korábban is erősen jelen volt az életemben az emberek segítése, ebből fakadt az elhatározás, hogy ezt a szakmát szeretném kitanulni. Barátságos, nyitott és türelmes ember vagyok, szeretem a hosszú, jó hangulatú beszélgetéseket. A Bakonyban nőtten fel, jelenleg is itt élek, életem meghatározó része ennek a környéknek a szeretete. Nyitott vagyok minden építő jellegű ötletre, ezek megvalósításában is szívesen részt veszek. Bárki bátran fordulhat hozzám, amiben csak tudok, segítek. A jövőben majd nem csupán a Szolgálat székhelyén vagy telefonon, hanem a csetényi programokon is tudunk találkozni.
Mindenkit szívesen várok a helyi Polgármesteri Hivatalban!

 

Egyéb elérhetőségeim:

            e-mail: csaladsegito@cseteny.hu

            Telefon:06-88-485-014